Na "počitnicah" v KD Dolsko

Šolskih počitnic bo kmalu konec. Počasi se z morja vračajo še zadnji užitkarji ... Tudi udeleženci naših poletnih ustvarjalnih delavnic so si privoščili kar nekaj dni počitka ob morju, zato smo bili vsi zelo veseli, da se jih je večina do druge polovice avgusta že vrnila. Brez vseh njih bi nam na dvodnevnem ustvarjalnem druženju hitro postalo dolgčas.

Po lanskoletnih izkušnjah smo letošnji program  dvodnevnih "počitnic" v KD Dolsko malce spremenili, prilagodili in vsebinsko nadgradili. Vsebine so bile predvsem likovno obarvane, med delom pa je bilo dovolj časa tudi za igro, smeh in zabavo, ogled filmov, obvezno jutranjo telovadbo, zaupne pogovore, prijetno druženje in še marsikaj drugega. Za vznemirjenje pa je poskrbel tudi lažni požarni alarm, ki ga je pospremilo samodejno zapiranje požarne zavese.

Izdelke, ki so nastali v okviru delavnic, vam bomo predvidoma predstavili na prireditvi v začetku oktobra. Do takrat pa bomo še naprej delali s polno paro.

Za finančno podporo pri izvedbi celotnega projekta se zahvaljujemo Občini Dol pri Ljubljani, ki ceni naš trud, razume naše potrebe in nam je pripravljena prisluhniti.