V petek in soboto, 28. in 29. avgusta, smo poletne ustvarjalne delavnice KUD-a Dolsko izvedli nekoliko drugače. Pripravili smo dvodnevni program (večinoma) na prostem. S svojimi izvirnimi motivi smo poslikali majice, se urili v artističnih veščinah z žogicami, keglji in diabolom ter mimoidočim pokazali nekaj točk, nad katerimi so bili po odzivu sodeč navdušeni.
Bilo je vroče, za mentorje precej naporno, ampak nepozabno in nadvse prijetno. Opazovati najmlajše, ki jih od navdušenja in idej kar razganja, je neprecenljiva izkušnja.

Voditeljica Tia
Voditeljica v elementu

Klovn Marko

Pantomima
Poklon po končani točki

Prijatelji

Sitotisk #1
Sitotisk 32

Klovn in DJ

Glasbena predstava ali "tolčenje po mizi"

Vsak s svojim motivom na majici

Hrbtna stran majic

Po koncu napornega vikendaZahvaljujemo se udeležencem, mimoidočim, ČD Dolsko za sladko pozornost, TD Dolsko za osvežitev in vsem, ki ste naš trud nagradili s prostovoljnim prispevkom. Ko smo že pri zahvalah, pa ne smemo pozabiti na zahvalo našim družinam, ki nas v zadnjem času ne vidijo prav pogosto, ko pa nas že vidijo, od nas nimajo prav dosti, saj vse svoje moči usmerjamo v načrtovanje, organizacijo in izvedbo programa v KUD-u Dolsko. Za brezplačen najem prostorov v in pred KD Dolsko se zahvaljujemo Občini Dol pri Ljubljani.