Prava skrinjica je Kudova

Še malo in začela se bo "tekma" za 1.000 evrov. V prejšnjih prispevkih smo že pisali o akciji "Radi delamo dobro", v katero je letos Mercator Dolsko vključil tudi KUD Dolsko. Tokrat pa vam na kratko predstavljamo potek akcije.

Od 1. do 30. aprila boste vsi, ki se boste odločili za nakup v Mercatorjevi poslovalnici v Dolskem, ob plačilu na blagajni prejeli žeton, ki ga boste odvrgli v eno izmed treh skrinjic, nameščenih v prostoru ob blagajnah. Z oddanim žetonom boste svoj glas namenili bodisi Kulturno-umetniškemu društvu Dolsko, Turističnemu društvu Dolsko, ali pa Gasilskemu društvu Dolsko. V začetku prihodnjega meseca bo vodstvo poslovalnice preštelo žetone in društvo, ki bo zbralo največ žetonov, bo prejelo donacijo v višini 1.000 evrov. Tisti, ki redno spremljate našo spletno stran, verjetno veste, da bi naše društvo omenjeni znesek v celoti namenilo za oživitev in delovanje otroške in mladinske sekcije. Zavedamo se namreč, da lahko brez podmladka kultura v kraju in njegovi okolici "izumre". Vsak vaš žeton bo torej predstavljal pomemben prispevek k uresničevanju naše dolgoročne vizije.

Seveda se bomo za svoje žetone primerno potrudili tudi "na terenu". Prvi dan akcije vas bomo kot inšpektorji kakovosti pozdravili in zabavali v zgodnjih večernih urah, v soboto (4. 4.) se bomo preoblekli v velikonočne zajčke in medse povabili žonglerja, o prihodnjih dogodkih pa vas bomo obveščali sproti - na spletni strani in na prodajnem mestu.
Tekma se torej začenja. Naj zmaga najboljši!